Résumé

Aan de uiterste grenzen van het middeleeuwse Scandinavië tracht een man te overleven. Wie is hij ? Niemand die het weet. Daarom noemen de Vikingen hem Thorgal Aegirsson, zoon van de stormen en van de zee. Om zijn dierbaren te redden van de goden die zich tegen hem hebben gekeerd, heeft Thorgal besloten bij hen weg te gaan. Helaas, die keuze zal de rampzalige gebeurtenissen slechts verhaasten!

Trier par : Ancien

T36 Thorgal

Eazycomics
(16)

Na een lange queeste heeft Thorgal eindelijk zijn zoon Aniël teruggevonden. Maar ook de terugreis belooft geen lachertje te worden. Gesterkt door de wetenschap dat de rest van zijn Vikingfamilie op hen wacht in zijn thuisland, laat Thorgal zich door niets of niemand uit zijn koers slaan ...

T38 Thorgal

Eazycomics
(8)

Wolvin is verdwenen! Thorgal en Jolan kiezen het ruime sop om het jonge meisje terug te vinden. Ze is ontvoerd en meegenomen naar het mysterieuze eiland Kalsoy. Het eiland wordt bewaakt door het standbeeld van Kopakonan, een zeehondvrouw die het hele dorp heeft vervloekt. Onze helden raken slaags met de wraaklustige inwoners en krijgen te maken met een oude, te duchten legende.